Snart kastar vi loss igen!

Båtmässan är Västsveriges största mötesplats för båtmänniskor.  Nedan följer ett axplock av vad som kommer kunna upplevas under Båtmässan 2016.

Träffa branschens experter.
På Båtmässan träffar du ca 300 utställare som står till din tjänst. Få hjälp med ditt nästa båtköp, få tips om underhåll och service samt ta del av mängder av prylar som gör ditt båtliv bättre. Utställarna finns på plats för att svara på dina frågor!

Här hittar du den fullständiga utställarlistan.

Besök Aktivitetshallen, barnens och ungdomarnas favorit!
Aktivitetshallen är en hall med två stora pooler och massor av andra aktiviteter.

Ett urval av vad som händer i Aktivitetshallen 2016
- NYHET! Surf Simulatorn. Hur länge står du kvar på brädan?
- NYHET! Kör eldriven gummibåt.
- Tävla med radiostyrda segelbåtar.
- Kör radiostyrda räktrålare.
- Testa Stand up paddling.
- Ta en tur med någon av trampbåtarna.

Läs mer om alla aktiviteter på Båtmässan

NYHET! Vinn fina priser i Båtmässans stora skattjakt!
Runt om i utställningen har Piraten gömt klistermärken och det är ditt uppdrag att finna dessa märken. Skattkartan som avslöjar piratens gömställen får ni av våra värdar i entréerna. Påbörja jakten och var med och tävla om fina priser!

Läs mer om Skattjakten och alla fina priser

Premiärer i mängder! Här lanserar tillverkarna sina nyheter.
Vill man se de senaste båtmodellerna, då skall man besöka Båtmässan! Varje år bjuds det på ca 50 rykande heta premiärer som är utmärkta med speciellt framtagna skyltar som visar om det är en Världs- eller Skandinavienpremiär.

Här hittar du alla premiärer

Mässpriser, här gör du årets bästa deal!
På Båtmässan gör man riktigt bra affärer. Ordet mässpriser har inte blivit etablerat utan anledning. När mässan närmar sig kan ni finna en del av utställarnas erbjudanden på batmassan.se under Båtmässan DEALS. Läs om alla deals här.

Otroliga berättelser och nyttiga tips. Ett fullmatat scenprogram väntar!
Varje dag bjuds det på inspirerande och häpnadsväckande föredrag vid scenen "Vattnet väntar-scenen”.  Slå dig ned, vila de trötta mässfötterna och lyssna på intressanta profiler och kändisar. Båtmässans scenprogram.

Veteranbåtshallen, den stora besökarfavoriten.
Sist men inte minst, det uppskattade Veteranbåtshallen går att besöka även 2016. Detta är platsen för dig som älskar träbåtar! Njut av fantastiska skapelser och lyssna på ljudet av en tändkulemotor som drar igång. Läs mer om veteranbåtshallen.

Varmt välkommen till Båtmässan 6 – 14 Februari 2016!