Snart kastar vi loss igen!

Båtmässan är Västsveriges största mötesplats för båtmänniskor.  Nedan följer ett axplock av vad som kommer kunna upplevas under Båtmässan 2016.

Träffa utställare

På Båtmässan samlas branschens aktörer under ett och samma tak. Här får du chansen att ställa frågor, jämföra och se de båtar och tillbehör som marknaden har att erbjuda. I år medverkade 297 utställare, till 2016 siktar vi på ännu fler!

Världs- och Skandinavienpremiärer

Vill man se de senaste båtmodellerna, då skall man besöka Båtmässan! I år bjöds det på över 50 Världs- och Skandinavienpremiärer. Redan nu vet vi att 2016 också kommer att erbjuda en mängd båtnyheter som visas för första gången. Håll utkik på hemsidan, längre fram kommer vi börja presentera våra premiärer.

Mässpriser - gör ditt livs affär!

På Båtmässan gör man riktigt bra affärer. Ordet mässpriser har inte blivit etablerat utan anledning. När mässan närmar sig kan ni finna en del av utställarnas erbjudanden på vår hemsida under Båtmässan DEALS.

Aktivitetshallen

Precis som ifjol kommer vi ha en hel hall enbart avsedd för upplevelser. Bland annat bygger vi upp två pooler för vattenaktiviteter. I den ena kan man prova på radiostyrda segelbåtar och i den andra poolen kan man prova Stand Up Paddling, kajak, trampbåtar och mycket mer!

Spännande föredrag

Varje dag bjuds det på inspirerande föredrag vid scenen "Förverkliga dina drömmar". Slå dig ned, vila de trötta mässfötterna och lyssna på intressanta profiler från båt- och vattenlivet.

Aktiviteter för barnen

Inne på Båtmässan 2016 kommer det finnas massor av aktiviteter för barnen. Hoppa i hoppborg, testa populära Funballz och gå på spännande skattjakt. Alla barn upp till och med 16 år går in helt gratis, så ta med hela familjen!

Veteranbåtshallen

Sist men inte minst, det uppskattade Veteranbåtshallen går att besöka även 2016. Detta är platsen för dig som älskar träbåtar!

Veteransbåtshallen, alltid lika uppskattad.

Vi ses på Båtmässan, 6 – 14 februari 2016!