Vilken båtfest det blev!

Vi i Team Båtmässan vill rikta ett stort tack till alla besökare, utställare och partners som var med och bidrog till att Båtmässan 2014 blev en fantastisk båtfest!

Nästan 400 motorbåtar, segelbåtar, RIB-båtar, kanoter, kajaker, vattenskotrar och veteranbåtar fanns att beskåda på plats. Vi konstarerar också att 2014 verkligen var nyheternas år med över 50 världs- och skandinavienpremiärer. Både gällande nya modeller och varumärken!

Den helt nya Upplevelsehallen blev ett uppskattat inslag där besökarna passade på att avnjuta den goda västkustbuffén. Dessutom var det många som passade på att testa kajak, trampbåtar, stand up paddling mm i den nya "prova på"-poolen.

En annan nyhet var att alla barn till och med 16 år gick in på Båtmässan helt gratis. Funballz, radiostyrda segelbåtar, hoppborg och skattjakt mm var uppskattade inslag hos våra unga besökare.

Båtmässan 2014 bjöd också på ett spännande scenprogram. Varje dag fick besökarna lyssna på inspirerande föredrag från kända och okända personer som förverkligat sin dröm. Bland annat berättade Ola Skinnarmo om sin senaste expedition och Sven Yrvind om sina ensamseglingar över världshaven.

Totalt besöktes mässan av 61 523 personer vilket är en ökning jämfört med tidigare år. Dessutom såldes det betydligt mer båtar och tillbehör på plats. Många ville göra bra affärer till riktiga mässpriser hos våra 276 utställare och låta sig inspireras inför vårens och sommarens äventyr vid, i och på vattnet.

Nu ser vi fram emot Båtmässan 2015. Följ oss på Facebook för att del av vårt arbete, nyheter från Båtmässan, spännande tävling samt inspiration till ditt båtliv.

Väl mött 2015!
Bengt, Jacob, Maja och Joacim (Team Båtmässan)