Snart kastar vi loss igen!

Det händer mycket på Båtmässan 2015! Nedan kan du läsa om några av våra aktiviteter och erbjudanden!

Träffa utställare

På Båtmässan samlas branschens aktörer under ett och samma tak. Här får du chansen att ställa frågor, jämföra och se de båtar och tillbehör som marknaden har att erbjuda. Ifjol medverkade 275 utställare, till 2015 siktar vi på ännu fler!

HÄR kan du se vilka utställare som är bokade just nu.

Få hjälp av branschens expertis.

Världs- och Skandinavienpremiärer

Vill man se de senaste båtmodellerna, då skall man besöka Båtmässan! Ifjol bjöds det på över 50 Världs- och Skandinavienpremiärer och redan nu vet vi att 2015 också kommer att erbjuda en mängd båtnyheter som visas för första gången. Håll utkik på hemsidan, längre fram kommer vi börja presentera våra premiärer.

Nimbus 21 Nova, en av premiärerna ifjol.

Mässpriser – gör ditt livs affär!

På Båtmässan gör man riktigt bra affärer. Ordet mässpriser har inte blivit etablerat utan anledning. När mässan närmar sig kan ni finna en del av utställarnas erbjudanden på vår hemsida under Båtmässan DEALS.

Rabatter och mässpriser, givet på Båtmässan!

Upplevelsehallen

Precis som ifjol kommer vi ha en hel hall enbart avsedd för upplevelser. Bland annat bygger vi upp två pooler för vattenaktiviteter. I den ena kan man prova på radiostyrda segelbåtar och i den andra poolen kan man prova Stand Up Paddling, kajak, trampbåtar och mycket mer!

Kajak, en av sakerna att testa i

Spännande föredrag

Varje dag bjuds det på inspirerande föredrag vid scenen "Förverkliga dina drömmar". Slå dig ned, vila de trötta mässfötterna och lyssna på intressanta profiler från båt- och vattenlivet. Inom den närmaste tiden kommer vi börja presentera våra föreläsare här på batmassan.se.

Fullsatt vid scenen!

Aktiviteter för barnen

Inne på Båtmässan finns givetvis massor av aktiviteter för barnen. Hoppa i vår hoppborg, testa populära Funballz eller varför inte gå den spännande skattjakten. Alla barn upp till och med 16 år går in helt gratis, så ta med hela familjen!

Funballz, kan du gå på vattnet?

Veteranbåtshallen

Sist men inte minst, det uppskattade Veteranbåtshallen går att besöka även 2015.
Detta är platsen för dig som älskar träbåtar!

Veteransbåtshallen, alltid lika uppskattad.

Vi ses på Båtmässan, 30 januari – 8 februari 2015!