Svedea

För fjärde året i rad är Svedea partner till Båtmässan. När samarbetet inleddes var Svedea ett nystartat bolag inom försäkring men idag har fler än hundratusen kunder valt Svedea. Och bolagets löfte till marknaden är tydligt: de vill göra skillnad för kunderna.

Ett bolag med höga ambitioner
Svedea har på kort tid gjort sig ett namn på båtförsäkringsmarknaden. Men det innebär inte att de slår av på farten när det gäller försäkringar för bland annat motorbåtar, segelbåtar och vattenskotrar. Visionen är att förändra försäkringsbranschen och det gör man under den nya devisen "Försäkringar som gör skillnad".

– Vi har kommit en bit på väg men fortsätter att sikta högt. Målet är att göra skillnad för kunderna på alla sätt vi kan. Vi anstränger oss för att bli ännu bättre, ännu snabbare och att göra försäkring ännu enklare, säger Göran Södergren, produktchef för båtförsäkring på Svedea

Spännande nyhet – allrisk i båtförsäkring
En nyhet som Svedea hoppas ska göra Svedeas båtförsäkring ännu mer konkurrenskraftig är att de nu har lagt till allrisk i försäkringen. Nyheten presenteras lagom till Båtmässan och grundar sig i en kundundersökning som bolaget gjort. De frågade helt enkelt sina kunder hur de skulle kunna bli ännu bättre. Svaret blev en drulleförsäkring som fungerar som den i hemförsäkringen. Sagt och gjort, nu ingår allriskförsäkring i Svedeas XL- och XXL-försäkringar. Det innebär att kunder kan få ersättning om de tappar mobilen i sjön, spiller olja på inredningen eller drullar till det på något annat sätt.

Läs mer om Svedea och deras produkter

Hitta Svedea på Facebook